Introductie


Het Centro Hispano Americano, het Spaans Cultureel Genootschap te Amersfoort stelt zich ten doel aan alle geïnteresseerden, zowel Nederlanders als zij die Spaans als moedertaal spreken, de gelegenheid te geven bij elkaar te komen rondom een thema uit de Spaanse of Latijns Amerikaanse cultuur.
Daartoe worden sprekers uitgenodigd die, meestal in het Spaans, en vaak begeleid door een presentatie of muziek, een aspect uit de rijke culturen van Spanje en Zuid-Amerika belichten. U wordt dus wel verwacht de basis van de Spaanse taal in huis te hebben, maar laat u niet afschrikken. De inleiders passen zich aan het publiek aan en beheersen meestal ook het Nederlands. Steeds geldt: vragen staat vrij.

Het kan gaan over taal, reizen, (kunst-)geschiedenis, literatuur, educatie, sport, dans, architectuur, lekker eten, film, beeldende kunsten en ga zo maar door.
Als u kijkt onder het programma of bij de “Tertulias Pasadas”, krijgt u een aardige indruk.

De bijeenkomsten, tertulias in het Spaans, vinden plaats op iedere derde vrijdag van de maand om 20.00 uur in "De Kandelaar", Heiligenbergerweg 64, 3816AL  te Amersfoort. Zie de routekaart.

U kunt lid worden door u in te schrijven via het formulier onder “Inschrijving”.

U betaalt € 32,50 per jaar. Echtparen betalen € 45,00 per jaar.
Betaling per bank op rekening NL51 ABNA 0248.8870.92 t.n.v. Centro Hispano Americano

Andere belangstellenden zijn ook van harte welkom en betalen  € 7,00 per tertulia.

Spaans leren: volg de workshop "Unplacer: Hablar y leer", meer informatie: www.contactospaans.nl